epk pelletkachels

epk pellets

Pelletkachel van Eco-pelletkachels Nijmegen | Het A-merk van Nordic fire

svg logo

Pelletkachels zijn de nieuwe manier om uw huis, chalet of bedrijfsruimte ecologisch te verwarmen. Als erkende merkdealer verkopen wij pelletkachels van het A-merk "Nodic fire" met 5 jaar garantie en thuisservice zonder enige kosten. In de showroom kunt u bijna alle modellen uit ons assortiment bezichtigen en in bedrijf zien branden. Een bijbehorend rookkanaal van het merk "Poujoulat" kan direct en professioneel door ons geïnstalleerd worden, een bestaand rookkanaal kan worden gebruikt of wordt aangepast. U koopt bij ons al een pelletkachel v.a. € 1.480,- inclusief btw. Door onze uitvoerige installatie met erkende installateur kunt u gebruik maken van de ISDE pelletkachel-subsidie van minimaal € 500,- .

Per 1 januari 2018 moet de aanvrager een bewijs aanleveren dat de pelletkachel geïnstalleerd is door een deskundige installateur c.q. merkdealer. Dit bewijs kan bijvoorbeeld een factuur met installatie verklaring zijn van de installateur. Grotendeels van ons assortiment is direct leverbaar en snel door ons te installeren. Eco-pelletkachels Nijmegen installeerd, verzorgt zelf voor het onderhoud en overige service. Bij aankoop van een pelletkachel krijgt u bij ons 5 jaar garantie. Dat met zekerheid en thuis-service, dit houdt in dat u 5 jaar lang géén voorrijkosten en géén arbeidskosten betaald bij storingen. Kiest u voor een kwaliteitsproduct? kom dan langs bij Eco-pelletkachels in Nijmegen. Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De ecologische pelletkachels hebben een zeer hoog rendement van wel 96%. De kachels verwarmen uw woning of bedrijfsruime op een veilige en efficiënte manier. Zo bespaard u al gauw tot wel 50% op uw energiekosten. Verder geniet u ook nog eens van het sfeervolle vlammenspel en de heerlijke stralingswarmte. Steeds meer mensen kiezen voor ecologisch verwarmen via een pelletkachel. Ook wordt een pelletkachel-cv of pelletketel-cv steeds meer ingezet als hoofdverwarming. Hiermee worden uw radiatoren en vloerverwarming (cv systeem) door het hele huis ecologisch verwarmd. Beiden ideaal en uniek voor in uw woning, aanbouw, serre / tuinkamer, bijgebouw, boerderij, vakantiehuis, woonchalet, woonark of voor uw bedrijfspand. 

Ons werkgebied (in- en rondom): Nijmegen, Lent, Druten, Wijchen, Beuningen, Malden, Molenhoek, Mook, Groesbeek, Mill, Milsbeek, Gennep, Venray, Boxmeer, Cuijk, Venlo, Grave, Oss, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Elst, Arnhem, Oosterbeek, Velp, Zevenaar, Tiel, Ede, Wageningen. Kortom ook in Limburg, Gelderland en Noord Brabant, maar ook in Duitsland in en rondom Kleve en Emmerich.

epk showroom

epk kenmerken

* AANBIEDING *

Showroommodellen

NU tot wel 25% Korting


IVM VAKANTIE: SHOWROOM GESLOTEN TOT 15-08