epk pelletkachels

epk pellets

Pelletkachels, stilste in zijn soort, zelfreinigend en een mooi design met vernieuwde innovaties vindt u bij ons met 5 jaar garantie. Eco-pelletkachels.nl is gevestigd in Nijmegen en een erkend gecertificeerd bedrijf volgens de branche organisatie NHK & EVIS. Eco-pelletkachels bestaat meer dan 10 jaar en verkoopt duurzame A-merken pelletkachels waarbij perfectie en degelijkheid hoog in het vaandel staat met uitvoerige installaties, onderhoud en service. De pelletkachel is een mooie manier om uw woning, serre, chalet of bedrijfsruimte te verwarmen. In de showroom kunt u bijna alle modellen uit ons assortiment bezichtigen en zien branden. Een bijbehorend rookkanaal van het merk "Poujoulat" kan direct en professioneel door ons worden geïnstalleerd. Met een servicecontract onderhouden en inspecteren wij jaarlijks uw pelletkachel. Onze A-merken; Nordic fire | Nobis | Anselmo Cola | Klover | Montraux 

 

20181127 183737 afoto showroomEntree foto520181127 183606 a20181127 183827 a

Showroom met brandende pelletkachels:

Openingstijden:
Donderdag en Vrijdag:  10:00-13:30  /  14:30-17:00
Zaterdag: 10:00-15:00  

*Van april t/m augustus showroom open op afspraak

Per 1 januari 2018 moet de aanvrager een bewijs aanleveren dat de pelletkachel geïnstalleerd is door een deskundige installateur c.q. merkdealer. Dit bewijs kan bijvoorbeeld een factuur met installatie verklaring zijn van de installateur. Grotendeels van ons assortiment is direct leverbaar en snel door ons te installeren. Eco-pelletkachels Nijmegen installeerd, verzorgt zelf voor het onderhoud en overige service. Bij aankoop van een pelletkachel krijgt u bij ons 5 jaar garantie. Dat met zekerheid en thuis-service, dit houdt in dat u 5 jaar lang géén voorrijkosten en géén arbeidskosten betaald bij storingen. Kiest u voor een kwaliteitsproduct? kom dan langs bij Eco-pelletkachels in Nijmegen. Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De ecologische pelletkachels hebben een zeer hoog rendement van wel 96%. De kachels verwarmen uw woning of bedrijfsruime op een veilige en efficiënte manier. Zo bespaard u al gauw tot wel 50% op uw energiekosten. Verder geniet u ook nog eens van het sfeervolle vlammenspel en de heerlijke stralingswarmte. Steeds meer mensen kiezen voor ecologisch verwarmen via een pelletkachel. Ook wordt een pelletkachel-cv of pelletketel-cv steeds meer ingezet als hoofdverwarming. Hiermee worden uw radiatoren en vloerverwarming (cv systeem) door het hele huis ecologisch verwarmd. Beiden ideaal en uniek voor in uw woning, aanbouw, serre / tuinkamer, bijgebouw, boerderij, vakantiehuis, woonchalet, woonark of voor uw bedrijfspand. 

Ons werkgebied in en rondom: Nijmegen, Lent, Druten, Wijchen, Beuningen, Malden, Molenhoek, Mook, Groesbeek, Mill, Milsbeek, Gennep, Venray, Boxmeer, Cuijk, Venlo, Grave, Oss, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Elst, Arnhem, Oosterbeek, Velp, Zevenaar, Tiel, Ede, Wageningen. Kortom ook in Limburg, Gelderland en Noord Brabant, maar ook in Duitsland in en rondom Kleve en Emmerich. 

epk kenmerken