epk pelletkachels

epk pellets

pelletkachel | Eco-pelletkachels.nl

Pelletkachel kopen? Eco-pelletkachels vof in Nijmegen bestaat meer dan 10 jaar en verkoopt duurzame A-merken pelletkachels waarbij perfectie en degelijkheid hoog in het vaandel staat met 5 jaar garantie, professionele installatie, onderhoud en service aan huis. Wij zijn een erkend gecertificeerd bedrijf & DE installateur volgens de branche organisatie NHK & stichting EVIS. 

Onze merken zijn Nordic fire - Nobis fire - Montraux en Anselmo Cola. Deze pelletkachels zijn zeer geavanceerd, stilste in zijn soort en beschikken over een zelfreinigende brander-systeem met vernieuwde innovaties. De pelletkachel kunt u bedienen met de handige op te hangen (thermostaat) Touch afstandsbediening of mobiel op afstand te bedienen d.m.v. de geïntrigeerde Wifi-display + telefoon App. Meer informatie over Nordic fire pelletkachels >>>klik hier om de site "Nordic fire" te bezoeken

Belangrijk bij een pelletkachel is een bijbehorend rookkanaal. Heeft u geen rookkanaal? Dan is dat geen probleem, een rookkanaal van het merk "Poujoulat" kan direct en professioneel door ons worden geïnstalleerd, bestaande schoorstenen kunnen door ons worden aangepast. Meer informatie >>>klik hier om de site "Poujoulat" te bezoeken

Wij zorgen voor een goede inregeling tbv schone verbranding, inspecteren en reinigen jaarlijks uw pelletkachel met het rookkanaal. Uw pelletkachel word bij een onderhoudsbeurt opnieuw gecontroleerd en jaarlijks voorzien van een nieuwe onderhoudssticker. Aan het jaarlijks onderhoud worden kosten berekend welke verbonden zijn aan een zo genoemde “jaarlijks onderhoud overeenkomst”.

Met een “onderhoudsovereenkomst” voor uw pelletkachel bent u verzekerd van goede service en jaarlijks onderhoud

De pelletkachel is een mooi en handige alternatieve verwarmingsbron welke deze digitaal en met mechanische draaiende delen zorgt voor een automatische aanvoer van houtpellets. Onze pelletkachels hebben een prachtige vlambeleving, geeft het een heerlijke en snelle warmte met sfeer in huis. De pelletkachel is een goed verbeteringsproduct in de groep vaste brandstoffen (houtstook) wat ook helpt voor een beter stookgedrag en milieu. De pelletkachel is Co2 neutraal en energie besparend. De pelletkachel is een mooie manier om te verwarmen voor uw woning, overkapping, serre, chalet of bedrijfsruimte. In onze showroom staan de meest populaire modellen uit ons assortiment en kunt u deze komen bezichtigen en zien branden. Wenst u liever vooraf een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte? Stuur ons dan een email >>> klik hier voor meer informatie

showroom | Eco-pelletkachels.nl

i.v.m. Covid-19 showroombezoek alleen mogelijk op afspraak, stuur ons een mail.
Pellets bestellen en afhalen dat kan. Stuur u ons een mail voor uw bestelling. 

Eco-pelletkachels Nijmegen
Binderskampweg 29 - Unit 6
6545 CA Nijmegen
T: 024 6630727
Mobiel: 06-57260866
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (voor informatie & vragen)
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (service, onderhoud of administratie) 

20181127 183737 aEco pellets 20 kopie20181127 183827 aEco pellets 21 kopie

Eco-pelletkachels Nijmegen installeerd, verzorgt zelf voor het onderhoud en overige service. Bij aankoop van een pelletkachel krijgt u bij ons 5 jaar garantie. Dat met zekerheid en thuis-service, dit houdt in dat u 5 jaar lang géén voorrijkosten en géén arbeidskosten betaald bij storingen. Kiest u voor een kwaliteitsproduct? kom dan eens langs bij Eco-pelletkachels in Nijmegen. Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De ecologische pelletkachels hebben een zeer hoog rendement van wel 96%. De kachels verwarmen uw woning of bedrijfsruime op een veilige en efficiënte manier. Zo bespaard u al gauw tot wel 50% op uw energiekosten. Verder geniet u ook nog eens van het sfeervolle vlammenspel en de heerlijke stralingswarmte. Steeds meer mensen kiezen voor ecologisch verwarmen via een pelletkachel. Ook wordt een pelletkachel-cv of pelletketel-cv steeds meer ingezet als hoofdverwarming. Hiermee worden uw radiatoren en vloerverwarming (cv systeem) door het hele huis ecologisch verwarmd. Beiden ideaal en uniek voor in uw woning, aanbouw, serre / tuinkamer, bijgebouw, boerderij, vakantiehuis, woonchalet, woonark of voor uw bedrijfspand.

Ons werkgebied in en rondom: Nijmegen, Lent, Druten, Wijchen, Beuningen, Malden, Molenhoek, Mook, Groesbeek, Mill, Milsbeek, Gennep, Venray, Boxmeer, Cuijk, Venlo, Grave, Oss, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Elst, Arnhem, Oosterbeek, Velp, Zevenaar, Tiel, Ede, Wageningen. Kortom ook in Limburg, Gelderland en Noord Brabant, maar ook in Duitsland in en rondom Kleve en Emmerich. 

epk kenmerken