epk pelletkachels

epk pellets

De pelletkachel is een alternatieve en onafhankelijke verwarmingsbron met een mooi design en vlambeleving geeft het een heerlijke warmte en sfeer.
Het is een verbeteringsproduct in de groep van vaste brandstoffen (houtstook) en zorgt voor een beter stookgedrag en milieu. De pelletkachel is Co2 neutraal en energie besparend. 

Pelletkachels, stilste in zijn soort, zelfreinigend en met vernieuwde innovaties vindt u bij ons met 5 jaar garantie en service aan huis. Eco-pelletkachels.nl is een erkend gecertificeerd bedrijf volgens de branche organisatie NHK & EVIS. Eco-pelletkachels bestaat meer dan 10 jaar en verkoopt duurzame A-merken waarbij perfectie en degelijkheid hoog in het vaandel staan met professionele installatie, onderhoud en service aan huis. Met een servicecontract bent u verzekerd van een goede service. Wij zorgen voor een goede inregeling tbv schone verbranding, inspecteren en onderhouden jaarlijks uw pelletkachel en het rookkanaal met keurmerk.

De pelletkachel is een mooie manier om uw woning, serre, chalet of bedrijfsruimte te verwarmen. In onze showroom kunt u bijna alle modellen uit ons assortiment bezichtigen en zien branden. Een bijbehorend rookkanaal van het merk "Poujoulat" kan direct en professioneel door ons worden geïnstalleerd, bestaande schoorstenen kunnen worden aangepast.

20181127 183737 aEco pellets 20 kopie20181127 183827 aEco pellets 21 kopie

Showroom open op:

Donderdag en Vrijdag:  10:00-13:30  /  14:30-17:00
Zaterdag: 10:00-15:00  

Eco-pelletkachels Nijmegen installeerd, verzorgt zelf voor het onderhoud en overige service. Bij aankoop van een pelletkachel krijgt u bij ons 5 jaar garantie. Dat met zekerheid en thuis-service, dit houdt in dat u 5 jaar lang géén voorrijkosten en géén arbeidskosten betaald bij storingen. Kiest u voor een kwaliteitsproduct? kom dan eens langs bij Eco-pelletkachels in Nijmegen. Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De ecologische pelletkachels hebben een zeer hoog rendement van wel 96%. De kachels verwarmen uw woning of bedrijfsruime op een veilige en efficiënte manier. Zo bespaard u al gauw tot wel 50% op uw energiekosten. Verder geniet u ook nog eens van het sfeervolle vlammenspel en de heerlijke stralingswarmte. Steeds meer mensen kiezen voor ecologisch verwarmen via een pelletkachel. Ook wordt een pelletkachel-cv of pelletketel-cv steeds meer ingezet als hoofdverwarming. Hiermee worden uw radiatoren en vloerverwarming (cv systeem) door het hele huis ecologisch verwarmd. Beiden ideaal en uniek voor in uw woning, aanbouw, serre / tuinkamer, bijgebouw, boerderij, vakantiehuis, woonchalet, woonark of voor uw bedrijfspand.

Ons werkgebied in en rondom: Nijmegen, Lent, Druten, Wijchen, Beuningen, Malden, Molenhoek, Mook, Groesbeek, Mill, Milsbeek, Gennep, Venray, Boxmeer, Cuijk, Venlo, Grave, Oss, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Elst, Arnhem, Oosterbeek, Velp, Zevenaar, Tiel, Ede, Wageningen. Kortom ook in Limburg, Gelderland en Noord Brabant, maar ook in Duitsland in en rondom Kleve en Emmerich. 

epk kenmerken