epk pelletkachels

epk pellets

Pelletkachels & Houtkachels

Pelletkachel kopen? Eco-pelletkachels.nl in Nijmegen bestaat meer dan 10 jaar en verkoopt en installeerd duurzame A-merken pelletkachels waarbij perfectie en degelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze A-merken pelletkachels zijn Nordic fire - Klover - Ravelli.

Daarnaast verkopen wij (Blom kachels & Haarden) nu ook nieuwe Eco-design2022 houtkachels van het merk Nordic fire, welke beschikken over een zeer hoog rendement en nieuwe technieken. Milieu en duurzaamheid is voor ons van groot belang. Vandaar dat onze hout en pelletkachels worden ontwikkeld conform de strenge Europese wetgeving waarop EcoDesign2022 is gebaseerd. De focus ligt hierbij op het minimaliseren van de uitstoot van fijnstof en CO2 bij de verwarming van uw woning. Milieu verbeterend is het door oude of minder goed werkende toestellen te laten vervangen door een nieuwe techniek/hoog rendement-model houtkachel of pelletkachel. Hierbij helpt u mee voor de betere houtstook, beter voor u en het milieu.

ecodesign2
Met 5 jaar garantie, *service aan huis, professionele installatie en onderhoud zijn wij een erkend gecertificeerd bedrijf & DE installateur volgens de branche organisatie NHK & stichting EVIS. Onze pelletkachels zijn zeer geavanceerd, de stilste in zijn soort en ze beschikken over een zelfreinigend brander-systeem met vernieuwde innovaties. De pelletkachel kunt u bedienen met de handige op te hangen (thermostaat) touch afstandsbediening, maar is ook mobiel op afstand te bedienen d.m.v. de geïntrigeerde Wifi-display + telefoon App. Belangrijk bij een pelletkachel is een bijbehorend rookkanaal. Heeft u geen rookkanaal? Dan is dat geen probleem. Een rookkanaal van het merk "Poujoulat" kan direct en professioneel door ons worden geïnstalleerd, bestaande schoorstenen kunnen door ons worden aangepast. Meer informatie? Klik hier om de site "Poujoulat" te bezoeken

Wij zorgen voor een goede inregeling t.b.v. schone verbranding, inspecteren en reinigen jaarlijks uw pelletkachel met het rookkanaal. Uw pelletkachel wordt bij een onderhoudsbeurt opnieuw gecontroleerd en jaarlijks voorzien van een nieuwe onderhoudssticker. Aan het jaarlijks onderhoud worden kosten berekend welke verbonden zijn aan een zo genoemde “jaarlijks onderhoud overeenkomst". Kosten voor het jaarlijks onderhoud aan een pelletkachel v.a. € 190,- inclusief btw. (*service aan huis conform de garantie voorwaarden)  

De pelletkachel is een mooie en handige alternatieve verwarmingsbron welke digitaal en met mechanische draaiende delen zorgt voor een automatische aanvoer van houtpellets. Onze pelletkachels hebben een prachtige vlambeleving, waardoor het een heerlijke en snelle warme sfeer in huis geeft. De pelletkachel is een goed verbeteringsproduct in de groep vaste brandstoffen (houtstook), wat ook helpt voor een beter stookgedrag en milieu. De pelletkachel is Co2 neutraal en energiebesparend. De pelletkachel is een mooie manier om te verwarmen voor uw woning, overkapping, serre, chalet of bedrijfsruimte. In onze showroom staan de meest populaire modellen uit ons assortiment en deze kunt u komen bezichtigen en zien branden.

Wenst u liever vooraf een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte?  

epk bestellen1

 

showroombezoek

SHOWROOM OPEN:   
Donderdag en Vrijdag: 10:00 tot 13:30 / 14:30 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00 uur 

Eco-pelletkachels Nijmegen
Binderskampweg 29 - Unit 6
6545 CA Nijmegen
Tel: 024-6630727
Mobiel: 06-57260866
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (algemeen)
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (service, onderhoud of administratie) 

20181127 183737 aEco pellets 20 kopie20181127 183827 aEco pellets 21 kopie

Eco-pelletkachels Nijmegen installeert en verzorgt zelf het onderhoud en overige service. Bij aankoop van een pelletkachel krijgt u bij ons 5 jaar fabrieksgarantie. De ecologische pelletkachels hebben een zeer hoog rendement (96%). De kachels verwarmen uw woning of bedrijfsruimte op een veilige en efficiënte manier. Zo bespaart u al gauw tot wel 50% op uw energiekosten. Verder geniet u ook nog eens van het sfeervolle vlammenspel en de heerlijke stralingswarmte. Steeds meer mensen kiezen voor ecologisch verwarmen via een pelletkachel. Ook wordt een pelletkachel-cv steeds meer ingezet als hoofdverwarming. Hiermee worden uw radiatoren en vloerverwarming (cv systeem) door het hele huis ecologisch verwarmd. Ideaal en uniek voor in uw woning, aanbouw, serre/tuinkamer, bijgebouw, boerderij, vakantiehuis, woonchalet, woonark of voor uw bedrijfspand.

Ons werkgebied in en rondom: Nijmegen, Lent, Druten, Wijchen, Beuningen, Malden, Molenhoek, Mook, Groesbeek, Mill, Milsbeek, Gennep, Venray, Boxmeer, Cuijk, Venlo, Grave, Oss, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Elst, Arnhem, Oosterbeek, Velp, Zevenaar, Tiel, Ede, Wageningen. Kortom ook in Limburg, Gelderland en Noord-Brabant, maar ook in Duitsland in en rondom Kleve en Emmerich. 

epk kenmerken