Ons bedrijf heeft een showroom met brandende pelletkachels:

Voor een pelletkachel bestelling kunt u een "bezoek-afspraak" maken via:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor dit gesprek met een passende offerte ontvangen wij graag de volgende gegevens van u;

  • Adresgegevens en telefoonnummer

  • Heeft u een bestaand rookkanaal? Zo ja.....Hoe is de situatie en welke diameter. U heeft geen rookkanaal? Wenst u deze intern of extern geinstalleerd? 

  • Enkele foto’s omtrent de situaties daar waar de kachel komt te staan en ook zo van het bestaand rookkanaal en/of de ruimtes daar waar het rookkanaal gemonteerd dient te worden. Een foto van het huis met of zonder aanwezig rookkanaal mee zenden.

Beste bezoeker,

Eco-pelletkachels Nijmegen is een klein bedrijf en werkt voor 85% in de buitendienst omtrent uitvoering van installatie, onderhoud en service betreft Nordic fire pelletkachels. Hierdoor is niet altijd iemand aanwezig op ons adres. Door deze afwezigheid werken wij met een zogenoemde "Bezoek-afspraak aan ons bedrijf". Voor een bestelling kan men voortaan via de email een "bezoek-afspraak" maken om langs te komen aan ons bedrijf. Een bezoek-afspraak heeft het voordeel dat er meer aandacht en tijd word gegeven aan de klant omtrent uitleg installatie en demonstraties van de type/model pelletkachel van Nordic fire. De meeste pelletkachels van het merk Nordic fire hebben wij opgesteld en aangesloten, hiermee zijn de kachels brandend te bezichtigen. Dank voor uw bedrip en graag tot ziens.

Bezoek adres:

Binderskampweg 29 - Unit 6
6545 CA Nijmegen
T: 024 6630727

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 50553275
Btw: NL164289069B03