Pelletkachel willen zien branden? Onze showroom is open: 

Openingstijden:
Donderdag en Vrijdag:   10:00-13:30  /  14:30-17:00
Zaterdag: 10:00-15:00

 

Offerte aanvraag:

Om goed voorbereid te zijn en een passende aanbieding voor u te maken ontvangen wij graag (per mail) de volgende gegevens van u;

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. (hiermee weten wij gelijk om welk type woning het gaat en kunnen wij met u contacten)

  • Heeft u een bestaand rookkanaal? Zo ja.....Hoe is de situatie en welke diameter. U heeft geen rookkanaal? Wenst u deze binnen of buiten geinstalleerd? 

  • Enkele foto’s omtrent de situaties daar waar de kachel komt te staan en ook zo van het bestaand rookkanaal en/of de ruimtes daar waar het rookkanaal gemonteerd dient te worden. Een foto van het huis met of zonder aanwezig rookkanaal meezenden. Foto's vertellen veel en geven ons gelijk een duidelijk beeld omtrent de mogelijkheden.

  • Stuur uw aanvraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoek adres:

Eco-pelletkachels Nijmegen VOF
Binderskampweg 29 - Unit 6
6545 CA Nijmegen
T: 024 6630727

Heeft u een algemene vraag mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u een vraag mbt service, onderhoud of administratief mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


KvK gegevens: 76867749
Belasting btw nummer: NL860816710B01