Showroom met brandende pelletkachels:

Openingstijden:
Donderdag en Vrijdag:   10:00-13:30  /  14:30-17:00
Zaterdag: 10:00-15:00

*Van april t/m augustus showroom open op afspraak

 

Offerte verzoek per mail:

Om goed voorbereid te zijn en een passende aanbieding voor u te maken ontvangen wij graag (per mail) de volgende gegevens van u;

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. (hiermee weten wij gelijk om welk type woning het gaat en kunnen wij met u contacten)

  • Heeft u een bestaand rookkanaal? Zo ja.....Hoe is de situatie en welke diameter. U heeft geen rookkanaal? Wenst u deze binnen of buiten geinstalleerd? 

  • Enkele foto’s omtrent de situaties daar waar de kachel komt te staan en ook zo van het bestaand rookkanaal en/of de ruimtes daar waar het rookkanaal gemonteerd dient te worden. Een foto van het huis met of zonder aanwezig rookkanaal meezenden. Foto's vertellen veel en geven ons gelijk een duidelijk beeld omtrent de mogelijkheden.

  • Stuur uw mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoek adres:

Eco-pelletkachels Nijmegen VOF
Binderskampweg 29 - Unit 6
6545 CA Nijmegen
T: 024 6630727

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 76867749
Btw: NL164289069B03


Stille pelletkachels, zelfreinigend, mooi design en met vernieuwde innovaties vindt u hier met 5 jaar garantie en thuisservice zonder enige voorrijkosten en/of arbeidsloon.
Eco-pelletkachels Nijmegen is vanaf 2010 een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezig houdt met Nordic fire pelletkachels verkoop, installatie, service en onderhoud.