Showroom met brandende pelletkachels:

Wenst u een doordeweeks bezoek te brengen of in de avond uren? maak dan even een afspraak.
Om goed voorbereid te zijn en om een passende aanbieding voor u te maken ontvangen wij graag per mail de volgende gegevens van u;

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. 

  • Heeft u een bestaand rookkanaal? Zo ja.....Hoe is de situatie en welke diameter. U heeft geen rookkanaal? Wenst u deze inpandig of extern/buiten geinstalleerd? 

  • Enkele foto’s omtrent de situaties daar waar de kachel komt te staan en ook zo van het bestaand rookkanaal en/of de ruimtes daar waar het rookkanaal gemonteerd dient te worden. Een foto van het huis met of zonder aanwezig rookkanaal meezenden. 

Een bezoek afspraak heeft het voordeel dat wij meer aandacht en tijd voor u hebben omtrent uitleg pelletkachel, installatie en het rookkanaal. Onze pelletkachels zijn aangesloten en staan voor u opgesteld voor een demonstratie. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Wenst u losse zakken pellets? Bel ons van te voren, dan staat u niet voor een gesloten deur 024-6630727 

                       ZATERDAG 26 JANUARI SHOWROOM OPEN VAN 10:00 - 15:00

Bezoek adres:

Binderskampweg 29 - Unit 6
6545 CA Nijmegen
T: 024 6630727

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 50553275
Btw: NL164289069B03


Stille pelletkachels, zelfreinigend, mooi design en met vernieuwde innovaties vindt u hier met 5 jaar garantie en thuisservice zonder enige kosten. Eco-pelletkachels Nijmegen is vanaf 2010 een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezig houdt met Nordic fire pelletkachels verkoop, installatie, service en onderhoud.