offerte aanvraag | Eco-pelletkachels.nl


Vrijblijvend een offerte aanvragen

Op deze pagina willen we u uitgeleggen hoe u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen omtrent een pelletkachel uit ons assortiment (met rookkanaal situatie en inclusief installatie). Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie waar u een pelletkachel wenst te laten plaatsen en of er een rookkanaal aanwezig is of waar deze aangelegd kan worden. Om een passende offerte te maken met een goed advies hebben wij een aantal zaken van u nodig om zo de vrijblijvende offerte in behandeling te kunnen nemen. Hieronder ontvangen wij graag een aantal punten van u waarmee we een passende offerte voor u maken.   

Offerte aanvraag pelletkachel + rookkanaal + installatie:

  • Uw gegevens: naam, adres en telefoonnummer. Zodat we op afstand kunnen zien om welk type woning het gaat en nemen wij contact met u op.
  • In welk merk en type pelletkachel uit ons assortiment bent u geïnteresseerd?
  • Is er een bestaand rookkanaal aanwezig? Zo ja, hoe is de situatie? Rookkanaal inpandig gemetseld? Wat is de diameter binnenmaat?
  • Geen rookkanaal aanwezig? Hoe wenst u deze geïnstalleerd? binnen (inpandig) of in buiten geïnstalleerd? 
  • Graag ontvangen wij enkele foto’s van de situatie/plaats van de kachel, van het rookkanaal of de situatie waar het nieuwe rookkanaal komt.
  • Graag ontvangen wij uw offerte aanvraag met de gevraagde gegevens per mail.

U ontvangt u een bevestiging van ontvangst waarna we gelijk aan de slag gaan voor u.
Uw offerte aanvraag is kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen hierover? Neem dan telefonisch contact met ons op via 024-6630727. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.