offerte aanvraag | Eco-pelletkachels.nl


Vrijblijvend een offerte aanvragen

Op deze pagina willen we u uitgeleggen hoe u bij ons een vrijblijvende offerte kunt aanvragen omtrent de aanschaf van een pelletkachel uit ons assortiment (met rookkanaal situatie en inclusief installatie). Voor ons is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie waar u uw pelletkachel wenst te plaatsen en of er al een rookkanaal aanwezig is of waar deze het beste aangelegd kan worden. Om voor u een passende offerte te maken met een goed advies hebben wij een aantal zaken van u nodig om uw vrijblijvende offerte aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Hieronder staan staan een aantal punten die we graag van u ontvangen waarmee we gelijk aan de slag gaan voor u.   

Offerte van pelletkachel + rookkanaal + installatie
Om goed voorbereid te zijn en een passende aanbieding voor u te maken ontvangen wij graag (per mail) de volgende gegevens van u;

  • Uw gegevens: naam, adres en telefoonnummer. Hiermee kunnen wij op afstand zien om welk type woning het gaat en kunnen wij direct met u contact opnemen.
  • In welk merk en type pelletkachel uit ons assortiment bent u geïnteresseerd?
  • Is er een bestaand rookkanaal aanwezig? Zo ja, hoe is deze situatie? Is deze inpandig gemetseld? Wat is de diameter binnenmaat?
  • Heeft ugeen rookkanaal? Hoe wenst u deze geïnstalleerd? Wenst u deze binnen (inpandig) of in buiten geïnstalleerd? 
  • Graag ontvangen wij enkele foto’s: de situatie waar de kachel kan komen te staan, de situatie van het (bestaand) rookkanaal of de situatie waar het rookkanaal gemonteerd dient te worden en een foto van de buitenkant van uw woning. De foto's vertellen ons veel en geven direct een duidelijk beeld omtrent de mogelijkheden.
  • Graag ontvangen wij uw offerteaanvraag per mail, deze kunt u samen met de bijlagen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra wij uw aanvraag per e-mail binnenkrijgen, ontvangt u een bevestiging van ontvangst waarna we gelijk aan de slag gaan voor u.
Uw offerte aanvraag is kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen hierover? Neem dan telefonisch contact met ons op via 024-6630727.