Pure power pellets € 359,95

naaldhout5sterren_product
naaldhout5sterren_productnaaldhout5sterren_afmetingnaaldhout5sterren_achterkantnaaldhout5sterren_palletafmeting
€ 359,95 incl. BTW


Beter voor uw pelletkachel dus voordelig: Schone 5 Sterren blanke houtpellets ENplus-A1

Het plezierig en storingsvrij stoken op houtpellets is een samenspel van het gebruik van de juiste houtpellets, aanvoerlucht, vijzelsnelheid en natuurlijk een goede pelletkachel. Daarom blijven wij voor u zoeken naar goede pellets met blijvende kwaliteit zonder grote afwijkingen. De 5 sterren Pure Power Enplus A1 mix (naald/loofhout) houtpellets herkent u aan het grote vlambeeld en heerlijke geur dankzij de unieke houtsamenstelling.

Wij "Eco-pelletkachels Nijmegen" en onze leverancier "Pure Power", zorgen voor ENplus-A1 gecertificeerde 5 Sterren houtpellets verpakt in smalle zakken van 15kg en 66st. voor € 359,95 inclusief btw en transportkosten (dat is € 5,45 per zak van 15kg). U kunt ook een halve pallet (30st.) bestellen, deze kost € 217,95  

Als u nu online via de webshop een volle lading van 66 zakken besteld via Eco-Pelletkachels.nl krijgt u €5,- korting en wordt dit meteen verrekend.
Wenst u losse zakken af te halen bij ons op de zaak? dan kan dat tijdens onze openingstijden. Een zak van 15kg kost dan € 6,50 Max. 10st. per klant. 

Bestellen, afrekenen en laten bezorgen? Klik hieronder op de onderstaande button en/of vul het bestelformulier in. De pellets worden rechtstreeks bij u thuis afgeleverd.
.

Meer van deze serie

 

Voor meer informatie

06-57260866